Προοπτική απασχόλησης και επιχειρηματικότητας
για ανέργους άνω των 45 ετών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Δελτίο Τύπου 23/07/2014

Αγαπητοί εταίροι στις Αναπτυξιακές Συμπράξεις "45ΣυνΠράττω" και "Προεργασία" και συνεργάτες Σύμβουλοι Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας,

σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ΟΑΕΔ το πολυαναμενόμενο "Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένων των δράσεων "Τοπικά σχέδια για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ" και "Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπεΚΟ".

Το πρόγραμμα αυτό αφορά άμεσα το έργο των δύο Αναπτυξιακών Συμπράξεων "45ΣυνΠράττω" και "Προεργασία", όπου είμαστε εταίροι και ενισχύει την προσπάθεια επίτευξης του στόχου της προώθησης στην απασχόληση των ωφελουμένων που παρακολούθησαν τα προγράμματα συμβουλευτικής και κατάρτισης, τα οποία υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο των έργων αυτών.
Όπως θα δείτε τόσο στο Δελτίο Τύπου του ΟΑΕΔ, όσο και στην αναλυτική Δημόσια Πρόσκληση που επισυνάπτονται, δικαιούχοι του προγράμματος είναι όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα, καθώς και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣεπ), με κάποιες εξαιρέσεις που αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη.
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι άνεργοι που έχουν συμμετάσχει και έχουν ωφεληθεί από τις δράσεις των ΤοπΣΑ και ΤοπεΚΟ και κατά συνέπεια των Αναπτυξιακών μας Συμπράξεων "45ΣυνΠράττω" και "Προεργασία".
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υπαγωγής τους στον ΟΑΕΔ, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του (www.oaed.gr) και να την αποστείλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) από την Πέμπτη 24/7/2014. Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στα συνημμένα έγγραφα(Δελτίο Τύπου topsa-topeko και Δημόσια Πρόσκληση).

Σας παρακαλώ όλους για την ενεργοποίησή σας προς την κατεύθυνση της πλήρους διάδοσης του προγράμματος σε επιχειρήσεις και ωφελούμενους, έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του στην Περιφέρειά μας, με άμεσο όφελος την κάλυψη των αναγκών των τοπικών επιχειρήσεων, την εύρεση εργασίας εκ μέρους των ωφελουμένων μας και τελικά την επίτευξη του στόχου των έργων των Αναπτυξιακών μας Συμπράξεων.

Φιλικά


Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Οικονομολόγος - Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων
Διαχειριστής των Α.Σ. "45ΣυνΠράττω" και "Προεργασία"
Διευθυντής Προγραμμάτων
 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Φον Καραγιάννη 1-3, 50 100 Κοζάνη
τηλ. 24610 24022, fax. 24610 38628, κιν. 6974146316
e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Skype ID: Tasos.Sidiropoulos
www.anko.gr

Δελτίο Τύπου 23/07/2014 Αγαπητοί εταίροι στις Αναπτυξιακές Συμπράξεις "45ΣυνΠράττω" και "Προεργασία" και συνεργάτες...
Οριστικός Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ωφελουμένων Ο Οριστικός Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ωφελουμένων της πράξης: 'Προοπτική Απασχόλησης και...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (γενική περιγραφή έργου) «45 Συν Πράττω» – Μια Τοπική Πρωτοβουλία για την Ενίσχυση των Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων
Ενημερωτική εκδήλωση Σιάτιστα Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) 45 ΣυνΠράττω, σας προσκαλεί στην ενημερωτική...

Σύστημα Συνεργασίας